Mimari Çözümler / SERAVİSTA

Mimari Çözümler / SERAVİSTA
Serinin Renkleri
Katalog Görüntüle

SERANİT’TEN BİR İLK DAHA: SERAVİSTA

YENİ NESİL MERDİVEN

İstenilen boyutta, tek kalıp olarak üretilen ve tek seferde monte edilebilen, standart basamaklardan çok farklı ve çok dayanıklı , yepyeni bir merdiven.

ESTETİK

SeraVista, dayanıklılığının yanı sıra estetik görüntüsüyle tasarımları zenginleştiriyor; uygulandığı mekanlara porselen karonun zarafetini katıyor. Standart basamaklardan farklı olarak, kıvrımlı detayı ile basamak vurgusunu ön plana çıkarıyor.

ÜSTÜN TEKNOLOJİ

İleri teknoloji ile eğilen porselen karolarla SeraVista, ürünlerin kullanımını tek boyutun dışına çıkarıyor. Ayrıca porselen karonun dayanıklılığı, kaymazlığı, düşük su emme oranı ile leke tutmaması ve çok sayıda renk seçeneği de SeraVista’nın diğer avantajları arasında.

ESTETİK ÇÖZÜMLER

Seranit, seravista konsepti ile, düşlenen mekanların tasarlamasına olanak sağlayan estetik çözümler sunuyor.

SeraVista, aynı mekan içerisinde yer alan tüm mimari detayları porselen seramik ile çözebilme imkanı sağlıyor. SeraVista eğimli detaylar, ile basamak ve süpürgelik vurgusunu ön plana çıkararak, porselen zarafetini mekanların her noktasında istenilen şekilde kullanım imkanı veriyor.

Seranit’in Porselen Karo üretiminde kullandığı ileri teknoloji ile karolar eğilerek basamak, süpürgelik ve köşe kaplamaları olarak mekanların detay ve bitiş çözümlerinde kullanılmak üzere tekrar şekillendiriyor.

İÇ MEKAN | DIŞ MEKAN

*Basamak yüksekliği, rıht, basamak genişliği ölçüleri önceden verilmelidir. Aşağıdaki çizimlerde verilen ölçüler 17 cm basamak yüksekliği ve 32.5 cm basamak genişliği içindir.